День птахів

Весна – пора воскресіння та відродження усього живого. Так уже склалося роками, що люди чекали від цієї пори щедрих дарів, і тому рано-вранці стояли на воротах, вибігали на горби, закликаючи весну.

Закличні обряди складаються із загукування пташок із теплого краю. Птахи – провісники весни, що приносили її на своїх крилах із вирію – царства вічного літа. Ще з давніх - давен люди вважали, що тепло приносять саме перелітні птахи.

Пташки – наші найменші друзі і невід’ємна часточка природи. Вони прикрашають діброви і сади, тішать нас своїм чарівним співом. Їх весела дзвінка пісня , яскраве забарвлення оживляють природу і звеселяють наші серця, додають нам бадьорості і радості. Вчитель біології Пройденко Н.А. разом з девятикласниками підготувала свято «День птахів». По закінченню свята учні разом з вчителем трудового навчання Тесліним О.С.. пішли на подвір’я школи та в парку зробити добре діло для пташок – розвісити шпаківні, зроблені власноруч. Будиночки тепер не тільки радують дітлахів і дорослих, а й ласкаво запрошують на гостину шпаків.
/Files/images/image (1).jpg
/Files/images/image (2).jpg
/Files/images/image (4).jpg
/Files/images/image (5).jpg
/Files/images/image (1).jpg
Кiлькiсть переглядiв: 428

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.