День Вишиванки

/Files/photogallery/_DSC1096.JPG

Вишивання моє, вишивання…
Чорний – сум, а червоний – кохання.
Синій – небо, зелений – буття.
Вишиванка – це наше життя!

Не перший рік у нашій школі, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року учні та вчителі НВК долучилися до акції “Одягни вишиванку” у третій четвер травня. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку.Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.

На урочистій лінійці з нагоди свята ведучі Червякова Катерина та Міронюк Ангеліна розповіли історію вишитої сорочки і всіх привітали зі святом.Звучали пісні у виконанні учнів 4,8 та 10 класів.Українські запальні таночки у виконанні учнів початкових класів та дошкільнят теж додали настрою присутнім.Усю шкільну родину зі святом привітала Мостівський сільський голова Бабанська Надія Володимирівна.

На завершення свята учні та вчителі долучились до Параду Вииванок,який організували вихователі Мостівського ДНЗ та провели імпровізований флешмоб - створили справжню “вишиванкову” хвилю. Флешмоб подарував таку хвилю емоцій, що наступного року, мабуть, нас чекає вже не хвиля, а справжнє цунамі вишиванок за участю всіх учнів школи! За організацію цікавого,змістовного свята дякуємо педагогу-організатору Коніщевій О.В.

Вітаємо усіх зі святом! Слава Україні!

/Files/photogallery/_DSC1013.JPG

/Files/photogallery/_DSC1044.JPG

/Files/photogallery/_DSC1019.JPG

/Files/photogallery/_DSC1028.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 583

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.