Випускний вечір в Мостівському НВК

Цього суботнього червневого вечора на затишному подвір’ї Мостівського НВК зібралося дуже багато людей: учнів школи, вчителів, батьків і рідних школярів, а також чимало гостей. Святково прикрашений вхід до школи сьогодні одночасно є і урочистою сценою, адже подія незвичайна – хвилюючий та довгожданий випускний вечір у цьому навчальному закладі. 23 червня 2018 року для них, цьогорічних випускників Мостівського НВК, стає часом з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

І ось з приміщення школи починають виходити випускники 2018 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів, - на обличчях та в очах батьків випускників.

А сценарій святкового заходу продовжується. Випускникам, директор школи – Сергій Віталійович Чорний, вручає атестати про отримання середньої освіти. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань від випускників школи, вчителів, батьків. Випускників та всіх присутніх привітали із такою урочистою подією голова Мостівської ОТГ Надія Володимирівна Бабанська і начальник відділу освіти Савченко Альона Василівна, які побажали випускникам щасливої долі та мирного неба. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу випускники, їх батьки…

/Files/images/IMG_1310.JPG/Files/images/IMG_1313.JPG

Шкільне свято випускного вечора в Мостівського НВК було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

/Files/images/IMG_1319.JPG/Files/images/IMG_1324.JPG/Files/images/IMG_1323.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 637

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.