До тижня патріотичного виховання...

Шоу справжніх чоловіків або солдатські будні

8 грудня в 10класі було проведено захід, присвячений Дню Збройних Сил України, яке тепер наша країна відзначає 6 грудня.

Класний керівник Волочнюк Інна Володимирівна та дівчатка 10 класу привітали хлопців-майбутніх наших захисників із цим святом і побажали міцного здоров’я, відмінних успіхів у навчанні, бути щасливими і життєрадісними.

Перед тим, як перейти до різноманітних випробувань, класний керівник запропонувала заглибитись в історію утворення української армії та її шлях формування такий же непростий, як і становлення самостійної держави України. Інна Володимирівна наголосила, що ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо-жовтий прапор свободи в нашій державі України. Звертаючись до хлопців, продовжила, що вони стануть захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села, де проходило дитинство, юність.

Щоб хлопці поринули в армійське життя, для них було проведено конкурси:

- «Богатирська сила»;

- «Чи вміють хлопці кричати»;

- «Секретний конверт»;

- «Найсильніший духом»;

- «Сучасний козак»;

- «Лівооооо…руч.!!!»;

- «Капітан-інтелектуал»;

- «Радіаційна небезпека»;

- «Спецназівець».

Після чесної боротьби настав найбільш хвилюючий і відповідальний момент.

Слово мало авторитетне журі( в особі наших чарівних дівчат), які визначили, що всі хлопці класу найспритніші, найсильніші, най…най…най…

Класний керівник Волочнюк І.В., завершуючи захід, промовила, що вона сподівається всі здобули хороший настрій, примножились такі багатства, як оптимізм, віра в свої сили.

Хай щастя і радість усім Бог дарує,

І долі хай ніжність, кохання панує

В житті нехай здійсняться всі мрії.

Реальністю стануть задум і надія./Files/images/5_klas/Копия IMG_9330.JPG/Files/images/5_klas/Копия IMG_9317.JPG/Files/images/5_klas/Копия IMG_9282.JPG

/Files/images/5_klas/Копия IMG_9341.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 510

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.