Весело пройшли новорічні свята в нашому садочку!

Весело пройшли новорічні свята в нашому садочку!

Новий рік – найчарівніше і найочікуваніше свято. Його однаково люблять і діти, і дорослі. У цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. Сміх, подарунки і гарний настрій гарантовані кожному.

І ось ці довгоочікуванні святкові дні настали!!! 29 грудня о 10 годині ранку цікаву новорічну подорож по казкам подарували своїм батькам малюки старшої групи "Пізнайко", разом із муз. керівником Кривов’язенко К. В., вихователем Музикою А. О. та помічником вихователя Синовець О. В.!!! Дуже вражаючими були виступи:

«Танок чарівних зірочок» в якому танцювали: Місіс Х - Скадан Сабіна з Чиполліно – Арделяном Денисом;

Пеппі Довгапанчоха – Петренко Аліна з Містером Х – Печенником Іваном; Червона Шапочка – Кушнір Софія з Гномиком – Харсекіним Володимиром; Східна красуня – Струк Оля з Чарівником – Спринчаном Владиславом; Східна красуня – Пономаренко Світлана із Гномиком – Печенніком Владиславом.

«Танок Буратіно, Мальвіни і Артемона» у виконанні: Тесліна Олександра, Камінської Ангеліни та Савченко Максима.

«Танок Принців та принцес» в якому танцювали: Принц – Хаврошин Василь з Білосніжкою – Гайдаєнко Тетяною; Король – Ляшевич Богдан з Принцесою на горошині – Гриневич Дариною та Принц – Федоров Єгор з Попелюшкою – Галагутою Кароліною.

«Танок Східних красунь» у виконанні: Шахерезади – Гречковської Надії та Східних красунь: Нахман Ольги, Пономаренко Світлани та Струк Ольги. Новорічне свято було наповнене піснями , танцями та хороводами. В гості до дітей завітали гості: Дід Мороз, в ролі якого був учень 11-го класу Городецький Ігор та учні 8-го класу в ролі Снігуроньки – Флакей Євгенія, Кота Базиліо – Пузиревський Дмитро та Ліси Аліси – Нікори Антоніни./Files/images/dnz/с1.JPG

/Files/images/dnz/с3.JPG

Педагогчний колектив Мостівського НВК-ДНЗ дуже вдячний учням за активну участь у житті дитсадка, батькам- за яскраві, чудові костюми, які підготували своїм дітям.

Даруймо щастя, радість , казку дітям!!!

Кiлькiсть переглядiв: 1063

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.