Батьківські збори у 1-А класі

24 листопада в 1-А класі (класовод Вагнер Л.В.) відбулися батьківські збори на тему "Учнівський колектив.Трудове виховання в класі та вдома".

Розпочала Людмила Віталівна з веселих історій із життя класу, чим задала позитивну атмосферу для взаємодії батьків. Батьки мали можливість перегляти роботу власних дітей, яка виконується в класі, поставити вчительці запитання.

/Files/images/batkvsk_zbori/1a/tmp-cam--1921707543.jpg

Батьків дуже зацікавили творчі завдання в зошитах трудового навчання та образотворчого мистецтва, які продемонструвала класовод.

/Files/images/batkvsk_zbori/1a/tmp-cam-1474149406.jpg /Files/images/batkvsk_zbori/1a/tmp-cam--1394935264.jpg/Files/images/batkvsk_zbori/1a/tmp-cam--626422688.jpg

Продовжилися збори аналізом життєвих ситуацій, повязаних із трудовим вихованням, в результаті батьки зрозуміли і власні помилки, допущені у вихованні вдома.

Наступним по плану прозвучало " Шановні батьки, не за горами вже зима, тому актуальним стає питання " Підготовка до новорічних свят". Що ви хочете запропонувати? Можливо є власні ідеї чи побажання?" Як результат- всі погодились, що треба подумати, але і цікаві ідеї вже є.

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.