Інформує гурток "Виготовлення сувенірів"

/Files/photogallery/PC110898.JPG

Завдяки Мостівській сільській раді у нашому НВК працює гурток «Виготовлення сувенірів» під керівництвом Науменко Валентини Костянтинівни./Files/photogallery/PC110900.JPG

У гуртку займаються 15 вихованців віком від 6 до 9 років. Метою гуртка є формування компетентностей особистості у процесі технічної творчості.

Основними завданнями є:

-ознайомлення з основами технічної творчості;

-формування вмінь і навичок роботи з різними матеріалами й інструментами;

-задоволення потреб особистості у творчій самореалізаціі;

-виховання поваги до звичаїв і традицій українського народу;

-виховання бережливого ставлення до рідної природи.

/Files/photogallery/PC110904.JPG

Під час занять використовуються різноманітні методи навчання: словесні (лекції,бесіди, пояснення),наочні (демонстрація ілюстрацій, схем, креслень, зразків виробів), практичні (самостійна розробка схем, ескізів, виготовлення виробів).

/Files/photogallery/PC110905.JPG

Підсумком роботи з окремих тем є визначення кращих робіт і організація виставок. Протягом першого півріччя вихованці освоїли теми :

1. Робота з природними матеріалами . Вихованці навчилися заготовляти різні природні матеріали їх зберігати. Ознайомилися з основними прийомами виготовлення рослинних аплікацій із засушених рослин, правилами складання букетів, виготовили плоскі та об ємні композиції, іграшки-сувеніри.

2. Робота з папером і картоном. Учасники гуртка ознайомилися з історією винаходу паперу, різноманітністю фактури паперу, видами художньої роботи з паперу, видами художнього вирізування з паперу, виготовили рухомі іграшки і іграшки на основі конуса та циліндра.

3. Новорічні та різдвяні іграшки, сувеніри, ялинкові прикраси. Вихованці гуртка поглибили знання про народні звичаї та обряди, новорічну та різдвяну символіку, народні повір'я про магічну силу різдвяних прикрас. Виготовляли ялинкові прикраси з природних матеріалів.

/Files/photogallery/PC110908.JPG

/Files/photogallery/PC110909.JPG

/Files/photogallery/PC110911.JPG

/Files/photogallery/PC110914.JPG

/Files/photogallery/PC110916.JPG

/Files/photogallery/PC110918.JPG

/Files/photogallery/PC110921.JPG

/Files/photogallery/PC110927.JPG

/Files/photogallery/PC110929.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 449

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.