Шкільне методичне об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

/Files/photogallery/SAM_4135.JPG

22 січня у Мостівському НВК відбулося засідання методичного об`єднання вчителів суспільно – гуманітарного циклу на тему “Компетентність особистості – інтегрований компонент навчальних досягнень учнів”.

На засіданні було обговорено питання:

1. Формування навчальної діяльності школярів за сучасних умов (доповідь підготувала керівник методоб'єднання Трофименко О.О.). Також вчителі отримали завдання і розкрили практичну сторону питання, сформулювавши мотивацію до уроку зі свого предмета.

2. Використання ІКТ як основний компонент розвитку інформаційної компетентності.

Під час обговорення цього питання виступили усі члени методоб`єднання, обмінявшись досвідом по використання ІКТ на своїх уроках. До уваги були представлені змістовні презентації Христенко О.С. та Юхненко Л А., відеофільм Гордієнко О В., виступи Тесліної Н.Р. і Музики А.О., які зазначили, що вчитель має підготувати учня до життя в умовах інформаційного світу.

3. Підведення підсумків участі учнів Мостівського НВК у предметних олімпіадах і конкурсах.

За І семестр 2017 -2018 н.р. наші учні показали гарний результат. Маємо районні призові місця з усіх предметів суспільно – гуманітарного циклу. Дві учениці 9 класу вступили до МАН, чотири учні 11 класу будуть брати участь у захисті робіт МАН. Також учениця 10 класу Панченко Н. стала учасником Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка, спробувавши свої сили на обласному етапі.

/Files/photogallery/SAM_4115.JPG /Files/photogallery/SAM_4122.JPG /Files/photogallery/SAM_4116.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 415

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.