Пройшов тиждень правознавста

З 10.12 по 14.12 у Мостівському НВК проходив тиждень правознавства.

У заходах правового характеру були задіяні як старшокласники, так і учні початкових класів.

1. 10.12. 2018 – урок “Правовий світогляд у 9 класі”. Головна мета – виховання правових законів, поглибити знання права. Учні 9 класу залюбки розв`язували різноманітні юридичні задачі, знайомилися з правовою літературою, презентували брошури з прав людини.

/Files/images/IMG_2585.JPG/Files/images/IMG_2581.JPG/Files/images/IMG_2582.JPG

2. 11.12. 2018 було організовано виставку правової літератури та стенду ”Конвенція ООН про права дитини” у холі школи.

/Files/images/IMG_2586.JPG

3. 12.12.2018 для учнів 6 класів проведено правову вікторину “Запитання від Феміди ”.

4. 13.12.2018 для учнів початкових класів за допомогою учнів 8 класу проведено ознайомчу мандрівку “Стежками правознавства”.

За допомогою інсценок казок “Колобок”, “Попелюшка” ( Майбородіна Катя – мачуха, Носик Тетяна – Попелюшка), “Івасик Телесик”( Вербельчук Ольга –Баба Яга, Желєзний Артем – Івасик Телесик) , творів “Том Сойєр” ( Швець Артем – Том, Гонтарук Олег - Гекльберрі Фінн), “Мауглі” ( Гуда Євген), “Гаррі Поттер“ було розкрито злочини героїв твору, та визначено які права дітей було порушено. Найактивніші діти отримали медальки “Найкращий знавець прав дитини” .

/Files/images/IMG_2571.JPG/Files/images/IMG_2579.JPG/Files/images/IMG_2576.JPG/Files/images/IMG_2575.JPG/Files/images/IMG_2572.JPG

5. Також було проведено перегляд соціальних роликів на тему: “Мої права”, “Насильство у сім`ї” , “Я патріот Батьківщини”, “Дівчата можуть”, “Права людини”.

Відео підготували учні 9 класу: Гриневич Микола, Струтінська Анна, Флакей Володимир, Кречко Антоніна, Бабічин Юлія.

Діти висвітлили питання які гостро постають у нашому сьогоденні та закликали вивчати право, щоб вміти себе захистити у правовому полі.

6. 14.12.2018 для учнів 9- го класу було організовано екскурсію до Мостівської сільської ради, де відбулася зустріч з сільським голово Н.В. Бабанською та спеціалістами сільської ради. Діти мали змогу ознайомитися зі структурою та функціями органу місцевого самоврядування з повноваженнями сільського голови та кожного спеціаліста. Між учнями та сільським головою відбулася конструктивна бесіда про виконану роботу Мостівської ОТГ, про плани та перспективи на майбутнє . Надія Володимирівна закликала учнів брати активну участь у житті громади шляхом участі в роботі Молодіжної ради, шляхом пропозицій цікавих проектів. Ми дуже вдячні всім працівникам сільської ради за теплий прийом.

/Files/images/IMG_2566.JPG/Files/images/IMG_2570.JPG/Files/images/IMG_2569.JPG/Files/images/IMG_2568.JPG

Тиждень правознавства пройшов цікаво та насичено .

Заходи до предметного тижня підготувала вчитель історії та правознавства – Христенко Оксана Степанівна.

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.