Семінар практичних психологів та класних керівників

4 грудня 2012 року на базі Мостівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів пройшов семінар для практичних психологів та класних керівників. У семінарі взяли участь методист районного відділу освіти Переута О.Г., класні керівники та практичні психологи загальноосвітніх навчальних закладів району.
В рамках проведення семінару було висвітлено цілий ряд важливих питань.

Психологом школи Савченко А.В. була проведена година психолога у 11 класі та психолого- педагогічний семінар з вчителями предметниками на тему: «Психолого-педагогічна підтримка та підготовка учнів до олімпіад»

Під час проведення години психолога учн і актуалізували поняття життєвих цінностей, формували відповідальне ставлення до вчинків, вчилися приймати відповідальні рішення та протистояти соціальному тиску.

Метою психолого-педагогічного семінару було підвищення психолого-педагогічної компетентність вчителів у роботі з учнями олімпіадниками. Під час семінару кожен вчитель усвідомив себе та свою діяльність у системі освіти; осмислив свою роль у роботі з обдарованими учнями; ознайомився з різними формами роботи з обдарованими учнями та розширив психологічний світогляд педагогів.

Всі учасники семінару отримали позитивні емоції та задоволення від проведених заходів та спілкування.

Кiлькiсть переглядiв: 462

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.