Кубок Кушніра та Кубок Гімельфарба.

Незабуте покоління

Кожного року в другій половині вересня на футбольних полях села Мостового відбувається турнір пам’яті вчителів фізичної культури Кушніра Л.Т. та Гімельфарба Л.Г. Ці вчителі багато років пропрацювали у Мостівській та Олександрівській школах, віддаючи все найкраще для виховання молодого покоління.

Вже сімнадцятий рік поспіль, з усіх куточків Доманівського района , та не тільки, з’їхались у Мостове спортсмени, щоб показати свою майстерність.

Так було започатковано, що на великому полі розігрується Кубок Кушніра, а на малому - Кубок Гімельфарба.

Цього року на турнірі з міні-футболу взяли участь 13 команд, де в напруженій боротьбі І місце завоювала команда Доманівського РНВК, ІІ місце – команда Сухобалківської ЗОШ і третє місце – господарі поля – Мостівський НВК.

Не менш напруженою точилась боротьба на великому полі, де взяли участь 5 команд. І місце - команда Доманівського РНВК, ІІ місце – Богданівська ЗОШ, ІІІ місце – Кузнецівська ЗОШ.

У перерві між іграми вболівальників та гравців розважив спортивний танцювальний колектив Мостівського НВК "Схід"(дівчата 6-9 класів).

Та це було не все! Паралельно с футбольними баталіями проходив шаховий турнір під керівництвом кандидата в майстри спорту Кравчук Л.П.

На спортивному святі також були присутні гості виконуючий обов’язки голови районного відділу освіти Білецький В.В., голова Мостівської сільської ради Пастушенко С.Г., директор Мостівського НВК Чорний С.В. та голова Доманівської районної ради Кушнір Т.Л., який і нагородив переможців турніру цінними призами та грошовими преміями.

Вчитель фізичної культури Мостівського НВК Шуляченко С.В.

/Files/images/tijden_fzkulturi/4Dl_PCtJmoQ.jpg/Files/images/tijden_fzkulturi/tFXBKgwGM8A.jpg/Files/images/tijden_fzkulturi/TsDW8tQ-iMM.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.