Екскурсія на фабрику „ROSHEN"

/Files/images/0076.JPG12жовтня 2013 року відбулася цікава та пізнавальна екскурсія учнів 6-7 класів Мостівського НВК ( у супроводі Тесляр А.В., Савченко А.В., Науменко В.К.), на одну з найбільших українських кондитерських фабрик – Київську, на якій /Files/images/0077.JPGКондитерська Корпорація „ROSHEN" виробляє свою солодку продукцію – шоколад, шоколадні цукерки та торти.
В конференц-залі нас чекав невеликий екскурс в історію фабрики, розпові/Files/images/DSC_0106.JPGдь про Кондитерську корпорацію, та її продукцію. Розповіли нам і секрети виготовлення цукерок «Іриска»; а перегляд фільму присвячений Кондитерській корпорації «РОШЕН», у супроводі дитячих коментарів, підняв нам ще більше настрою та спонукав до зацікавленості продовжувати екскурсію.
Екскурсія продовжилась на лінії 2-го шоколадного цеху. Для додержання суворих санітарних правил, які існують на всх фабриках Кондитерської Корпорації "ROSHEN", ми перевдягалися в санітарний одяг, далі провели нас навколо виробничої лінії, де ми отримали рідкісну можливість спостерігати за процесом виробництва та пакуванням шоколадних цукерок «Шоколапки»./Files/images/0079.JPG
Після огляду ми пройшли до дитячої ігрової зали «Дісней Ленду». Протягом двох годи діти поринули в захоплюючий фантастичний світ розваг.
На пам'ять про екскурсію ми отримали сувеніри з символікою "ROSHEN".
За організацію екскурсії щиро дякуємо Чернюк Світлані Володимирівні!

Екскурсія була не лише інформативною та повчальною, а й смачною!

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.