Веселі осінні канікули

26 жовтня вчителі, учні Мостівського НВК, батьки завітали до столиці України - Києва .

Київ - одне з найбільшіх і найкрасивіших у Європі міст . Його сучасний вигляд поєднується з давніми традиціями , а назви урочищ , гір і спусків овіяні переказами і легендами.

Під час екскурсії містом відвідали Михайлівський золотоверхий монастир , Собор Святої Софії , Маріїнський парк, гуляли Хрещатиком та Андріївським узвозом . Вразив своєю монументальністю Майдан Незалежності - центральна площа Києва . Тут встановлено пам'ятники , скульптури та фонтани . У центрі Майдану - стела з фігурою дівчини з калиновою гілкою в руках , что символізує незалежність України . На площі відновлені Лядські ворота , з фігурою покровителя міста архангела Михаїла , что височіє над ними. Дехто вперше милувався Дніпром -Славутою .

Захоплюючою булу також екскурсія до Музею Води .

Музей Води - один з новітніх і найпопулярніших музеїв Києва , який знаходиться в самому центрі столиці України , в будівлі першої міської водонапірної вежі , побудованої в 1872 - 1876 р. Башта ця сама по собі є пам'яткою архітектури дев'ятнадцятого століття.

У Музеї Води захоплююча експозиція , створена в занятной манері вона повідомляє про воду буквально все. У залах музею діють кілька моделей , що демонструють всеосяжну сутність води: Вода на поверхні , Вода під землею .

Експозиція відображає кругообіг води в природі. Створено умови для подорожі по континентах , під час яких можна побачити як тануть льодовики , йде дощ , водоспад , виверження гейзера . Для малюків є можливість змінити русло річки , погратися з мильними бульбашками , а також доторкнуться до живої риби , яка живе у величезних аквасистемі .

Київ привітно зустрів нас, подарувавши багато незабутніх вражень!

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.