Діти і влада

Сучасні події в Україні показують, що справжні творці історії – молоді люди, впевнені в собі, творчі, інтелектуальні, хоробрі. Здатні йти на компроміс заради справедливості, люди, яким притаманні прогресивні ідеї та дух команди щодо її втілення.

Чимало такої молоді ще навчається у школі, але вже зараз готові сприйняти вітер змін. Саме такі талановиті, творчі лідери 10 та 11 класів нашого НВК вирішили разом з Мостівським сільським головою Бабанською Н.В. дати життя нашому славному Мостівському парку.

В рамках об’єднаної Мостівської територіальної громади відпрацьовується проект по відродженню зон відпочинку в парку.

Учні нашої школи активно підтримали цей проект і зустрілися з Бабанською Н.В. для того, щоб поділитися своїми планами, висловити свої побажання та продемонструвати власні проекти щодо створення зон відпочинку в Мостівському парку.

Надія Володимирівна радо сприйняла побажання учнів та висловила надію, що тільки разом громадою ми зможемо задумане втілити в життя. Учні Флакей Є., Пузиревський Д., Грибонос О., Константінов В., Черв'якова К., Джежар В., Плохотнюк Ю. разом з учителями Пройденко Н.А. та Коніщевою О.В. продовжують роботу над цікавим проектом. Дуже радує позиція старшокласників – вони віддані патріоти свого краю, неординарні особистості, які відчувають ритм часу і вітер позитивних змін.

«Разом – ми сила», - такий висновок зробили учні після зустрічі з Бабанською Н.В..

З'явилась упевненість у тому, що все буде зроблено і в Мостівському парку знову, з'являться доріжки , лавки для відпочиваючих та місця для ігор.

Науменко В.К.

голова ради НВК.

Кiлькiсть переглядiв: 395

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.