НАМ - 135!!!

Конспект довжиною у 135 років

Нашій школі – 135 ! Поважний ювілей творчий колектив закладу відсвяткував, організувавши свято у сільському Будинку культури.

Привітати іменників зібралося чимало гостей – представники влади області та району, села. Як і годиться, тон урочистостям із нагоди ювілею, задали господарю. Директор школи, Чорний Сергій Віталійович, привітав учнів, вчителів, випускників з цим чудовим святом.
– Звісно, ювілей зобов’язує. Мимоволі починаєш підсумовувати пройдений за стільки літ шлях. Сьогодні ж у цій залі маємо результат багаторічної колективної творчості. І самі бачите, що результат цей – зовсім не поганий.
За 135 років діяльності нашої школи з її дверей вийшло більше трьох тисяч вихованців.
– Вони розійшлися по всіх усюдах, – наголосив Сергій Віталійович. – Хтось лишився в Україні, хтось подався підкорювати світ. Зрештою, не так і важливо, де кожен із них опинився, головне, що кожен з них випускник нашої школи.

Це свято подарувало всім приємні хвилини спогадів. Переповнений зал ледве вміщав всіх бажаючих привітати колектив школи, за ці роки змінилось тут багато. Тож випускникам закладу було приємно і разом із тим зі щемом у серці, з трепетом в душі, з ностальгією згадати проте, як проходило навчання, зустрітися із вчителями, які дарували знання своїм учням Було багато спогадів, теплих слів, привітань і побажань. Історія закладу - це роки, події, люди. Люди, про яких нема права забувати. Тож хвилиною мовчання пом'янули тих, хто відійшов у Вічність.

На екрані - 135-річна історія школи. Це схвилювало багатьох, адже думками випускники повернулися у далекі незабутні роки дитинства та юності, а вчителі - у час молодості й творчої праці, горіння і дерзання.

На святі були присутні губернатор Миколаївської області Круглов М.П., голова райдержадміністрації Кушнір Т.Л., начальник фінансового управління райдержадміністрації адміністрації Падухевич В.К., начальник відділу освіту Дудко С.М., сільський голова Пастушенко С.Г., голова СПрАТ «Україна» Сіроштан О.В.

Звертаючись із словами вітання до присутніх, Микола Круглов подякував всім вчителям і закликав їх та сьогоднішніх учнів шанувати та берегти добрі традиції Мостівської школи.

Голова облдержадміністрації запевнив присутніх, що наступного року школа буде належним чином відремонтована. А в цей святковий день він подарував школі музичний центр, інтерактивну дошку та комп’ютерний клас.

Також, від гостей в подарунок школа отримала проектор, два ноутбука, плазмовий телевізор.

Дякуємо усім !!!


Переглянути фото зі свята можна а альбомі "Конспект довжиною у 135 років"

Кiлькiсть переглядiв: 432

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.