«Нашій "Веселковій республіці" – 10 років»


21 листопада 2003 року, з ініціативи Петренко Олени Василівни, яка зараз знаходиться на заслуженому відпочинку, в нашій школі була створена дитяча піонерська організація «Веселкова республіка». Щороку традиційно в цей день проводиться урочистий збір «Веселкової республіки», присвячений прийому учнів 5 класу до лав піонерської організації.

В цьому навчальному році нашій «Веселковій республіці» виповнюється 10 років. Свято «весельчат» співпало ще з однією важливою подією – семінаром педагогів-організаторів району, що пройшов на базі Мостівського НВК.

Зранку до школи поспішали святково одягнені учні 5,6,7 та 8 класів – учасники «веселкового дійства». І ось довгоочікувана мить. Святково прибраний вестибюль швидко дітьми в яскравих, різнокольорових «веселкових» галстуках, які тут же шикуються загонами на урочисту лінійку. В центрі уваги звичайно ж були п’ятикласники, які своєю активністю, старанністю, наполегливістю вибороли право бути гідними членами «Веселкової республіки».

Традиційно право пов’язати галстуки було надане учням 8 класу. Ця приємна мить запам’ятається всім назавжди, адже це свято веселки, посмішок, піднесеного настрою, хвилювання.

В ряди почесних піонерів були прийняті і гості – педагоги-організатори. З гарними і теплими словами – привітанням до п’ятикласників звернулася методист районного Будинку дитячої творчості Белінська М.П./Files/images/IMG_5869.JPG

Нових піонерів «Веселкової республіки» також привітали класний керівник Пройденко Н.А.,загонові вожаті, учні 6 та 7 класів.

Свято закінчилось, але учасники «веселкового дійства» ще довго ділилися своїми враженнями. Свою думку висловила і президент «Веселкової республіки» Нікора Антоніна: «Багато свят проводиться в рідній школі, але одне з найкращих – свято «весельчат». Це свято яскравих кольорів в променях осіннього сонця. І це вражає. Ми раді і горді за наших молодших товаришів».

/Files/images/IMG_5878.JPG/Files/images/IMG_5879.JPG

/Files/images/IMG_5886.JPG

Коніщева О.В., педагог-організатор Мостівського НВК

Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.