Зустріч з правоохоронними органами

/Files/photogallery/PC150998.JPG

Сьогодні у нашому НВК відбулася зустріч учнів 9-11 класів із представниками правоохоронних органів району. До школи завітали начальник Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області Ярош Віктор Віталійович,прокурор Льовін Костянтин Васильович та старший дільничий офіцер поліції Доманівського відділення поліції ГУНП Миколаївської області Мінько Володимир Васильович.

Головною метою заходу стала профілактика злочинності неповнолітніх, оскільки підлітковий вік – це час швидких фізіологічних, психологічних та соціальних змін..

Присутні учні 9-11 класів мали можливість усвідомити відповідальність за скоєні правопорушення та обговорити актуальні питання з правоохоронцями.

Прокурор Льовін Костянтин Васильович розповів про відповідальність неповнолітніх за скоєння правопорушень та зауважив, що покарання за злочини негативно впливають на майбутнє працевлаштування та самореалізацію.

Ярош Віктор Віталійович провів змістовну бесіду з учнями, в якій пояснив права та обов’язки дітей та кримінальну відповідальність, яку вони несуть в разі скоєння злочину або адміністративного правопорушення. Він закликав учнів сумлінно вчитися та відвідувати школу,ставити перед собою в житті цілі та досягати їх, адже знання допомагають у різних життєвих ситуаціях та висловив упевненість, що ця зустріч вбереже школярів у майбутньому від поганих вчинків. І хоч учні неодноразово чули про все це на позакласних заняттях та виховних годинах, але від працівників правоохоронних органів застороги звучали переконливіше.Віктор Віталійович запропонував учням,які бажають вступати до юридичних вузів,звертатись до Доманівського відділу Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області за направленням.

Школярам була надана змога поставити питання, які найбільше їх цікавили.

Гість надав чіткі, змістовні відповіді на кожне поставлене запитання. Зустріч пройшла в спокійній, добрій атмосфері.

Адміністрація школи вдячна гостям за співпрацю та висловлює сподівання на продовження розпочатого діалогу між учнями та представниками правоохоронних органів.

/Files/photogallery/PC150999.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 474

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.