Новини гуртка “Літературне краєзнавство” Миколай крокує, свято і радість дарує!

19 грудня всі чекають подарунків від Миколая. Святий Миколай є “старшим” серед святих: опікується воїнами, володіє ключами від неба. Але більшість часу він проводить на землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівником – у дорозі, мореплавцям – на морі.

/Files/images/IMG_9698.JPG/Files/images/IMG_9693.JPG

В ніч на день Святого Миколая святий розносить подарунки та підкладає їх під подушки. Солодощі, яблука, горіхи та печиво дістається лише слухняним дітлахам. Тим же хто цілий рік пустував - Святий Миколай підкладає під подушки різочки, як попередження на наступний рік.

/Files/images/IMG_9700.JPG

Цікавим новорічне свято Миколая видалося у Мостівському НВК. Гуртківці привітали вчителів, учнів театралізованим дійством “Миколай крокує, свято і радість дарує!”

Відвідали з привітанням вихованців дитячого садочка.

/Files/images/IMG_9737.JPG/Files/images/IMG_9731.JPG/Files/images/IMG_9747.JPG/Files/images/IMG_9716.JPG/Files/images/IMG_9745.JPG

Привітали працівників Мостівської ОТГ. Подарували слова привітання працівникам Мостівської лікарні.

/Files/images/IMG_9751.JPG/Files/images/IMG_20171219_120634.jpg

Добрі слова, пісні припали до душі глядачам, які аплодували юним артистам(Микитіну М., Гловатському М., Деревянку В., Дімітражу О., Харишиній Я., Флакей О., Гарбузняк С.) та пригощали солодощами!

Свято закінчилося … Але теплі враження залишилися, щоб зігрівати серця добром і любов`ю!

Кiлькiсть переглядiв: 428

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.